Op deze pagina vind je een verslagje van wat er allemaal gebeurd is op 27 december. Vergeet niet om de foto's te bekijken op de pagina "beeldmateriaal"

 

8.15: Iedereen is nu wakker en maakt zich klaar voor het ontbijt (koekenbrood). Om 9u zal de bus hier staan om de kinderen naar de turnzaal te brengen.

 

Voor de mama's en papa's : Iedereen is (bijna) fit. Het is hier buiten wel nog kouder dan gisteren. De slaapkamers en de douches..... lekker warm.

 

Wat training in de turnzaal. Daarvoor zijn de kinderen gekomen. En dat brengt al iets op. Heel wat surprises worden uitgedeeld aan onze turners. De lijst wordt al heel lang. Benieuwd naar de surprises voor jouw kind ? Dan zorgen we ervoor dat de lijst heel binnenkort op de site komt.

Dat de kinderen tot de laatste dag voor kerstavond nog naar school moesten, heeft als nadeel dat er hier en daar een paar gesneuveld zijn. De batterijen waren plat. Nu nog meer. We tellen een 5-tal zieke kinderen. Het is niet erg hoor. En ze zijn in de goeie handen van het zorgteam (waarvan een 4-tal gediplomeerde verpleeg(st)ers).

Hier en daar wordt er gefluisterd dat de lekkere verse soep van deze middag voor extra kracht zorgde. Er zijn geen bijkomende zieken gemeld.

In ieder geval, na de training komt er nog een warme douche voor iedereen.

De menu van vanavond zorgt opnieuw voor blije gezichten. Vol-au-vent, puree, erwtjes, boontjes, worteltjes en spek.

De activiteiten van vanavond staan in het teken van “Design TV”. De ontwerpers tussen de kinderen kunnen zich bot vieren. Benieuwd naar het resultaat. We beginnen met een extreem-make over van de trainers. Amai, zal dat wel goed komen???

Als reporter ter plaatse (en als papa van een turner) kan ik nu ook een blik werpen op de medewerkers. Ik moet zeggen dat die onze kinderen goed in de watten leggen.  Enkele uren voor dat de  kinderen opstaan, zijn die al bezig. En ’s avonds is het opnieuw zover. Het is nooit voor middernacht. Een slaapmutsje is er deze dagen dus niet.

Binnenkort meer......

 

ps :

We doen ook ons best om zo spoedig mogelijk nieuwe foto’s op de site te plaatsen (ook nog  foto’s en misschien een klein filmpje van de eerste dag). De internetconnectie is hier niet optimaal. Gelieve ons hiervoor te excuseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turnkring Vlamertinge © 2010

www.turnkringvlamertinge.be